• Fysio

workshops

Misschien dat jij al wel wéet dat je goed bent zoals je bent maar erváar je dat nog niet zo. Door het volgen van mijn workshops ga je van kennis hierover naar het ook echt voelen, van je hoofd naar je hart. Je krijgt daardoor meer innerlijke rust en meer levensvreugde.
De eenvoudigste manier om te gaan erváren dat je goed bent zoals je bent, is als je alleen bent en al je zorgen, dagdromen en innerlijke conversaties even loslaat, mediteren dus of 'even niks doen'. Tijdens een avondworkshop leer ik je hoe je zover kunt komen dat mediteren niet iets is wat je moet 'volhouden' maar iets is waar je graag tijd voor vrij maakt.
In interactie met andere mensen is het veel lastiger om te voelen dat je goed bent zoals je bent. Je wordt dan veel meer met jezelf geconfronteerd, vooral als een ander bijvoorbeeld negatieve oordelen over jou heeft. Maar ook als je negatieve oordelen over anderen hebt, voelt dat helemaal niet zo fijn voor jezelf. Hoe je dan toch, of eigenlijk júist, het gevoel kunt krijgen dat je goed bent zoals je bent, en dat ook de ander goed is zoals hij is, leer je in de tweedaagse workshop. Je leert hierbij ook veel over je eigen beschermlagen.

'EVEN NIKS DOEN' - AVONDWORKSHOP

Heb je wel eens de behoefte om even niks te doen? Het klinkt eenvoudig maar toch gaat dan al snel de tv aan of ga je iets lezen. Dus hoe kun je ertoe komen om wel regelmatig eens even niks te doen? Deze workshop gaat over mediteren maar dan vanuit een nuchtere hoek bekeken. Mensen gaan vaak mediteren omdat gezegd wordt dat het goed voor je is. Vervolgens wordt het al gauw een verplichting en daarmee moeilijk vol te houden én minder effectief. Dus hoe kom je zover dat mediteren, oftewel even niks doen, echt iets is wat je wílt, wat je prettig vindt en wat je ook echt gaat doen? Daarover gaat deze avond.

PRAKTISCHE INFO
Vrijdagavond 12 april 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Bij Praktijk Cocon, Tiendschuurstraat 72A te Zwolle
€20 incl. koffie/thee en het boek 'Ik luister'
Aanmelden voor 10 april
Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/whatsappen met Karin van Gerner op 06-18739835

'LEVEN!' - TWEEDAAGSE WORKSHOP

Uitgangspunt voor de workshop is dat iedereen goed is zoals hij is. Het doel is om dit ook echt te gaan erváren, dat je tijdens de workshop gaat ervaren dat jij helemaal goed bent zoals je bent en dat ieder ander die bij de workshop is goed is zoals hij is. Hierdoor ga je je meer verbonden voelen met anderen.
De manier die we gaan toepassen om dit te bereiken is jezelf te uiten over de dingen die er in je spelen. Zo zal ik je o.a. aanmoedigen om te uiten waar je je voor schaamt, wat je oordelen zijn over de anderen in de groep en welke emoties ze in je losmaken. Juist doordat dit confronterend is, zal het helend werken. Je kunt erdoor verwerken wat al in jou zat. En door het horen van wat er in anderen speelt, zul je gaan ervaren dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn en dat je oké bent. Oordelen, angsten en emoties zijn er gewoon, daar is niks goed of fout aan.
De workshop is een veilige omgeving waarbinnen je kunt oefenen. Na de workshop kun je wat je hebt geleerd in je dagelijkse leven gaan beoefenen en zo meer gaan Leven naar de mooie, unieke persoon die jíj bent. 

PRAKTISCHE INFO
Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Bij Praktijk Cocon, Tiendschuurstraat 72A te Zwolle
€140 incl. koffie/thee
Aanmelden voor 20 november (minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers)
Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/whatsappen met Karin van Gerner op 06-18739835

REACTIES VAN DEELNEMERS
“Karin straalt een enorme rust en openheid uit waarbij het makkelijk(er) is en vertrouwd voelt om hetzelfde te doen.”
“Fijn dat er zo snel en met zachtheid zoveel verbinding ontstond.”
“Workshop begeleidster Karin vond ik heel prettig: zo onvoorwaardelijk, duidelijk, ontspannen, open, vriendelijk, goed begeleidend bij wat er ook gebeurde. Ik vond dit heel aangenaam in deze diepgaande workshop. Dank!”
“Ik heb ervaren dat ‘met de billen bloot’ veel emotionele vrijheid en ruimte kan geven, een opluchting kan zijn.”
“De workshop was voor mij als nog meer thuiskomen in mezelf doordat ik mezelf nog beter heb leren zien en voelen. Daarnaast was de workshop ook nog meer thuiskomen binnen de mensheid en in de wereld doordat het binnen de groep zo veilig en verbindend was en wat er gedeeld was zo herkenbaar is.”
“Ik ben nog dagelijks met de workshop bezig en geniet elke dag van de inzichten die het mij gegeven heeft. Het maakt mij meer mens!”
“Ik heb veel kunnen opruimen, mijn leven is echt een stuk lichter geworden.”