• Blog

Lezing

Weg met langdurige pijn!

De lezing is voor iedereen die langdurige of chronische pijn heeft en die bereid is om daar zelf iets aan te doen. Ook voor mensen die te maken hebben met chronische pijnpatiĆ«nten, zoals partners, werkgevers en (medische) hulpverleners zal deze presentatie verhelderend zijn. 

Hernia
Slijtage
Gewrichtspijn
Scheuren
Spierknopen

Heb jij last van langdurige pijnklachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je andere pijn die je belemmert bij de dingen die je wilt doen? Ben je daardoor gestopt met werken of sporten?

Jij bent meer dan alleen je lichaam! En dat je chronische pijn hebt is geen toeval. Gelukkig is er wel wat aan te doen!

Ik ben auteur van het boek Ik Luister, was fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd in chronische pijn. Ik wilde mensen niet alleen helpen met de pijnbestrijding, maar ik wil weten waar de pijn vandaan komt en hoe de oorzaak verholpen kan worden. Met mijn kennis en ervaring geef ik vernieuwende en praktische informatie voor het verhelpen van jouw pijn.

Tijdens de lezing vertel ik waarom pijn meer is dan een probleem in je lichaam. Ook geef ik aan wat je kunt doen om pijn te verhelpen.

Een gezond en sterk lijf is een belangrijke basis om je prettig te kunnen voelen. Maar voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend. Wil jij je leven zonder pijn terug? Kom dan naar deze lezing en hoor wat jouw mogelijkheden zijn.

PRAKTISCHE INFO

Er staan op dit moment geen lezingen gepland. Mocht je geĆÆnteresseerd zijn in een lezing laat me dat dan weten, dan kijk ik of ik er weer eentje in ga plannen.
Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Karin van Gerner op 06-18739835