• Blog

Lezing

Weg met langdurige pijn!

Hernia
Slijtage
Gewrichtspijn
Verhoogde spierspanning
Spierknopen 

Heb jij last van langdurige pijnklachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je andere pijn die je belemmert bij de dingen die je wilt doen? Ben je daardoor gestopt met werken of sporten? 
Heb je genoeg van de pijn en alle beperkingen en sta je open om er wat aan te gaan doen? Dat kan!

Een gezond en sterk lijf is een belangrijke basis om je prettig te kunnen voelen. Maar voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend. Wil jij je leven zonder pijn terug? Kom dan naar deze presentatie en hoor wat jouw mogelijkheden zijn.

Jij bent meer dan alleen je lichaam! En dat je chronische pijn hebt, is geen toeval. Gelukkig is er wel wat aan te doen! Tijdens de lezing vertel ik waarom pijn meer is dan een probleem in je lichaam. Ook geef ik aan wat je zelf kunt doen om pijn te verhelpen. Op een praktische en persoonlijke manier.

Ik ben auteur van het boek Ik luister, ben fysiotherapeut geweest en heb me gespecialiseerd in chronische pijn. Ik help mensen niet alleen met de pijnbestrijding, maar kijk waar de pijn vandaan komt en hoe de oorzaak verholpen kan worden. 

De presentatie is voor iedereen die langdurige of chronische pijn heeft en die bereid is om daar zelf iets aan te doen. Ook voor mensen die te maken hebben met chronische pijnpatiënten, zoals partners, werkgevers en (medische) hulpverleners, zal deze presentatie verhelderend zijn. 

PRAKTISCHE INFO

Vrijdagavond 7 december om 19.30 uur
In de bibliotheek van Harderwijk, Havendam 56
Gratis toegang, wel graag aanmelden

Vrijdagavond 14 december om 20.15 uur
Bij Lotuszen in Zwolle, Belvederelaan 25
Toegang €15, incl. het boek Ik luister
Aanmelden voor 12 december

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/whatsappen met Karin van Gerner op 06-18739835