• Blog

Lezing

Weg met langdurige pijn!

De lezing is voor iedereen die langdurige of chronische pijn heeft en die bereid is om daar zelf iets aan te doen. Ook voor mensen die te maken hebben met chronische pijnpatiënten, zoals partners, werkgevers en (medische) hulpverleners zal deze presentatie verhelderend zijn. 

Hernia
Slijtage
Gewrichtspijn
Scheuren
Spierknopen

Heb jij last van langdurige pijnklachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je andere pijn die je belemmert bij de dingen die je wilt doen? Ben je daardoor gestopt met werken of sporten?

Jij bent meer dan alleen je lichaam! En dat je chronische pijn hebt is geen toeval. Gelukkig is er wel wat aan te doen!

Ik ben auteur van het boek Ik Luister, was fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd in chronische pijn. Ik wilde mensen niet alleen helpen met de pijnbestrijding, maar ik wil weten waar de pijn vandaan komt en hoe de oorzaak verholpen kan worden. Met mijn kennis en ervaring geef ik vernieuwende en praktische informatie voor het verhelpen van jouw pijn.

Tijdens de lezing vertel ik waarom pijn meer is dan een probleem in je lichaam. Ook geef ik aan wat je kunt doen om pijn te verhelpen.

Een gezond en sterk lijf is een belangrijke basis om je prettig te kunnen voelen. Maar voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend. Wil jij je leven zonder pijn terug? Kom dan naar deze lezing en hoor wat jouw mogelijkheden zijn.

PRAKTISCHE INFO

Vrijdagavond 7 december om 19.30 uur
In de bibliotheek van Harderwijk, Havendam 56
Gratis toegang, wel graag aanmelden

Dinsdagavond 11 december om 19.30 uur
Bij Zuivergeluk conceptsore in Zwolle, Kleine A 5
Gratis toegang, wel graag aanmelden

Vrijdagavond 14 december om 20.15 uur
Bij Lotuszen in Zwolle, Belvederelaan 25
Toegang €15, incl. het boek Ik luister
Aanmelden voor 12 december

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/whatsappen met Karin van Gerner op 06-18739835