• Cocon

Begeleiding

Weg met langdurige pijnklachten! Zowel fysieke als emotionele pijn.
Je kunt pijnklachten en andere klachten gebruiken om tot meer innerlijke rust en levensvreugde te komen. Tijdens deze transformatie zullen je klachten verminderen of verdwijnen.

Pijnklachten, aandoeningen, vermoeidheidsklachten, onzekerheid, stress, verslavingen, oordelen, conflicten, enzovoorts; allemaal zeggen ze iets over jou. Wat ik je tijdens de begeleiding leer, is hoe je dit alles kunt vertalen naar wát het over je zegt. Daarbij is er geen goed of fout en ook geen schuldvraag.

Jij bent je eigen leermeester.

In eerste instantie bekijken we wat je klachten, gedrag en innerlijke wereld je spiegelen. Vervolgens bepalen we hoe je deze kennis over jezelf kunt toepassen in je dagelijkse leven, in de keuzes die je in je leven maakt. Jouw eigen leven wordt op deze manier een leermeester voor je. Het totaal is een kortdurende begeleiding van meestal 3 sessies van 1 à 1,5 uur. Tijdens de begeleiding leer je zelf de taal te begrijpen van deze leermeester die je leven is, zodat je vervolgens jezelf zelfstandig verder kunt ontwikkelen.

WEG MET CHRONISCHE PIJN

Voor chronische pijnklachten geldt dat je er door dit proces volledig vanaf kunt komen. Daarvoor moet je dus wel bereid zijn om te kijken naar wat jouw pijn je spiegelt en om er zélf iets aan te doen. De dieperliggende oorzaak van chronische pijnklachten heeft te maken met onverwerkte emoties uit het verleden en met patronen waar je in zit en waar je jezelf tekort mee doet. Pijn is een uiting hiervan en heeft daarmee een boodschap voor jou. Als je je hier bewust van wordt, zul je andere keuzes in je leven gaan maken en dan zal de pijn verdwijnen. Zolang de pijn nog niet weg is, is het een richtingaanwijzer geworden die je laat zien wanneer je in een oud patroon vervalt. De pijn helpt je dan om je daar bewust van te worden. In dit proces van zelfbewustzijn vergroten en patronen veranderen zal de pijn verdwijnen zodra hij geen functie meer heeft.

KOSTEN BEGELEIDING

De eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Daarbij verzoek ik je om vooraf een intakeformulier in te vullen en aan mij te retourneren zodat ik me kan voorbereiden. De kosten hiervoor zijn €95.
Daarna zijn er meestal nog 2 afspraken nodig. Deze duren ongeveer een uur en kosten €70 per keer.
Je kunt eventueel eerst een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
De begeleiding wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Afspraak maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zou jij meer willen weten over wat je klachten je spiegelen?

 Schrijf je in voor meer info of koop het boek Ik luister. 

inschrijfbutton home

cover ikluisterv2